July 29, 2009

Birthday Cupcakes!

Gjorde födelsedagscupcakes till Emelie som fyllde 16 år i måndags! Jag gjorde browniecupcakes och cupcakes med vit choklad och hallon. Browniecupcakes har jag gjort förr fast med mörk choklad. De är hur goda som helst, men nu ville jag testa något nytt så jag tog daimchoklad. Det blev inte alls bra, de smakar knappt choklad tycker jag själv. Men de med vit choklad blev lyckade! Egentligen skulle jag gjort en ganache på vit choklad, men den blev grynig och konstig så det fick bli cream cheese på alla!Provade för första gången att täcka med sugarpaste, samt göra dekorationer! Är faktiskt ganska nöjd, det är trots allt första gången! Tycker inte sugarpasten är så god dock, kanske beror på vilket märke man använder?!
Share to Facebook Share to Twitter Pin This

3 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!