August 26, 2009

Barcelona!

Jag är tillbaka efter en underbar semester i Barcelona! Jag måste säga att det är en fantastisk stad och att jag gärna åker tillbaka fler gånger. Cupcakeutbudet var dock ganska dåligt, jag såg inte en enda cupcake! Som turist missade jag säkert något ställe..

Smoothiebar i El Born


Italiensk glass


Otroligt mysig butik i El Born, Ivo & Co


Min första macaron!

Share to Facebook Share to Twitter Pin This

2 comments:

  1. välkommen hem! låter som en härlig resa, jag älskar också barcelona! :) synd att de inte hade några cupcakes men macrarons är ju aldrig fel! :)

    ReplyDelete
  2. Hejsan! Vilken fin blogg du har! Om du åker till Barcelona nån gång igen, så kan jag rekommendera dig följande cupcakes ställen: cup&cake barcelona, lolita bakery, florentine cupcakes o victoria's cakes!

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!