September 13, 2009

Födelsedagscupcakes!

Igår hade jag en beställning på cupcakes till en arbetskamrats sons födelsedag! De ville ha båda stora och små cupcakes i choklad, vanilj och blåbär. Nu fick jag en ursäkt att använda en del av de 6 liter blåbär jag nu har i frysen.. inte för att jag tror att det är ett problem att göra slut på dem. Börjar bli lite trött på att alltid använda samma blomutstickare och färger på frostingen. Snart är det dags för en beställning på kakburken tror jag!


Stora chokladcupcakes med vanilla buttercream frosting och creamcheesefrosting
Minicupcakes, blåbär med creamcheesefrosting till vänster och vanilj med chokladfrosting till höger

Share to Facebook Share to Twitter Pin This

5 comments:

 1. Hej! Hittade hit för att Staffan visade mig! Du gör jättefina cupcakes! Mycket inspirerande. Nu vill jag bara baka, baka, baka! :D

  ReplyDelete
 2. Såå fint Linda!! Nu finns det ingen väg tillbaka:)

  /Kram från Emelie

  ReplyDelete
 3. Vad duktig du är! De blev verkligen jättefina! Man blir riktigt sugen på cupcakes nu...

  ReplyDelete
 4. Sandra - Tack så mycket! Baka på! :D

  Emelie - Hehe, tack.. det gör väl inte det...

  Kajsa - vad snäll du är! Tack så mycket... men mer övning ska det bli!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!