October 10, 2009

Hi-hat!

Idag bakade jag till ett födelsedagskalas. Det önskades hi-hat cupcakes och vaniljcupcakes fyllda med blåbär och vit chokladfrosting. Hi-hat cupcakesen blev mycket snyggare än sist jag gjorde dem. Övning ger färdighet antar jag! Jag testade också mina nya spritstyllar. De var toppen, men jag känner att jag behöver öva lite mer för att bli bra på att spritsa. Det är inte min starkaste sida om man säger så..Hi-hat cupcakes (klicka på bilden för större bild)


Vaniljcupcakes fyllda med blåbär och vit chokladfrosting (klicka på bilden för större bild)

Share to Facebook Share to Twitter Pin This

7 comments:

 1. Verkligen fina, och verkligen goda !
  Väldigt proffsigt gjorda .

  ReplyDelete
 2. åh, de ser verkligen jättefina ut och jag tycker spritsningen är supersnygg!

  ReplyDelete
 3. Detta var nog de godaste födelsedagspresenter jag fått!
  Smakade mer.../Tack - Britt

  ReplyDelete
 4. Tack alla snälla..
  Vad roligt att höra Britt! Tack själv! Och grattis i efterskott :)

  ReplyDelete
 5. men du vilka snygga! och dom ser så goda ut att man blir riktigt sugen!

  ReplyDelete
 6. Verkligen jättefina, hi hat cc blev jag sugen på att göra nu när jag såg dem!

  ReplyDelete
 7. Hej Linda, kul att du tittade in hos mig! Jättefin blogg du har! Massa fina cupcakes du har gjort! De där hi hat ser ju riktigt musmsiga ut!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!