October 7, 2009

Kakburken!

Igår kom mitt paket från kakburken! Det gick fort och smidigt precis som vanligt. Var tvungen att testa mina nya blomutstickare direkt även om jag var helt slut efter jobbet.. Och äntligen slipper jag mina hemska tyllar i plast.Paketets innehållNya blommor, penslade med glitter!

Share to Facebook Share to Twitter Pin This

5 comments:

 1. Wow! Fina grejer. När kommer du till Oslo och bakar :D

  ReplyDelete
 2. så kul med kakburkenpaket!! mycket fina grejer och vilka söta blommor! är själv också helt kär i glitter!! :)

  ReplyDelete
 3. Vad fina blommor & roliga saker från Kakburken!

  Jag läser kursen digitala bilder på Umeå universitet, läser distans. Rolig kurs, men det krävs nog grundläggande kunskaper om Photoshop, vilket jag inte har, så det har varit rätt mycket att lära sig ,fort,men kul!

  ReplyDelete
 4. Ååååh vilka underbara tyllar, just de storlekarna har jag letat länge efter, kan du tipsa om artikelnummer eller så? Jag skulle behöva veta vilken påse och omkopplare och allt möjligt man behöver till det om det inte är för mycket besvär?...

  tack!!

  Sanne

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!