October 18, 2009

Orange choc!

Eftersom jag älskar kombinationen apelsin och choklad så var jag bara tvungen att testa att göra sådana cupcakes! Så jag gjorde en apelsincupcake efter Leilas recept fylld med bitar av nougat samt en apelsinchoklad-cream cheese frosting gjord med Valrhonakakao. De blev fantastiskt goda enligt mig, särskilt frostingen. Sen var jag även tvungen att använda mitt nya kameraobjektiv som är helt otroligt bra! Jag köpte också ett nytt kakfat på Panduro idag, kunde inte låta bli!


In English:
Since I love the combination of orange and chocolate I had to try to incorporate this into a cupcake. So I made an orange cupcake from
Leilas recipe filled with pieces of nougat and a frosting made from orange, chocolate and cream cheese. I think they turned out delicious, especially the frosting! I also had to try out my new camera lens, which is absolutely amazing! I also bought a new cupcake stand at Panduro today, I couldn't help myself!

Följ min blogg med bloglovin
Share to Facebook Share to Twitter Pin This

3 comments:

 1. Tack ! :)
  Det är ute vid Ön.

  ReplyDelete
 2. Vilka mumsigt goda cupcakes, önskar jag kunde baka lika fina själv!
  Kram Karin

  ReplyDelete
 3. Åh vad gott! Har själv aldrig testat vahrlhona kakaon, ska ge väldigt bra smak tydligen! Fint kakfat!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!