July 29, 2009

Birthday Cupcakes!

Gjorde födelsedagscupcakes till Emelie som fyllde 16 år i måndags! Jag gjorde browniecupcakes och cupcakes med vit choklad och hallon. Browniecupcakes har jag gjort förr fast med mörk choklad. De är hur goda som helst, men nu ville jag testa något nytt så jag tog daimchoklad. Det blev inte alls bra, de smakar knappt choklad tycker jag själv. Men de med vit choklad blev lyckade! Egentligen skulle jag gjort en ganache på vit choklad, men den blev grynig och konstig så det fick bli cream cheese på alla!Provade för första gången att täcka med sugarpaste, samt göra dekorationer! Är faktiskt ganska nöjd, det är trots allt första gången! Tycker inte sugarpasten är så god dock, kanske beror på vilket märke man använder?!
Share to Facebook Share to Twitter Pin This

July 24, 2009

Minicupcakes!

Jag har letat som en galning efter miniformar till muffins och cupcakes och hittade till slut, på Lagerhaus! Jag älskar prickiga formar så dessa var helt perfekta.
Jag slängde ihop en smet med cappuccinomuffins för att testa dem. Jag använde dubbla formar, vet inte om det är nödvändigt för att de ska hålla formen bättre. De blev iallafall söta! Och goda!

De är spritsade med lite ljusrosa cream cheese frosting som fanns kvar sen förra cupcake-baket. Garnerade med strössel och rosor i sugarpaste.

Share to Facebook Share to Twitter Pin This