March 17, 2010

Lots of cake!

Jag kom på att jag har glömt lägga ut bilder på ett par tårtor jag gjorde till ett födelsedagskalas för några veckor sen (anledningen till att jag gjorde min första övningstårta)! Tårtorna skulle räcka till 20 personer, och jag hade ingen aning om hur mycket tårta som behövdes. Så det blev en stor med sockerkaksbotten, chokladmousse, hallonsylt och hallonmousse samt en liten med chokladbotten, vit chokladmousse och hallonmousse!


Liten...


och stor!In English:
I forgot to publish pictures of these cakes I made for a birthday party a few weeks ago (this was the reason for making my first practice cake)! I had no idea how much cake I had to make for 20 people, so to be on the safe side I made two. The big one (second picture) is filled with chocolate mousse, raspberry jam and raspberry mousse and the small one is chocolate cake filled with white chocolate mousse and raspberry mousse.
Share to Facebook Share to Twitter Pin This

8 comments:

 1. Wow..fint! fint! fint!
  vilken söt och romance tortan
  jag vill gärna göra också som din
  och det låta mycket gott med hallon mousse jag måste prova!!

  ReplyDelete
 2. Fina, båda två! Rosen är underbar =)

  ReplyDelete
 3. Helt underbara! Kul att kunna göra sådana konstverk...

  ReplyDelete
 4. Holy crap Linda, hur kan man glömma att lägga upp såna här bilder =) Sagolikt vackra.
  (ursäkta språkvalet..)
  /Cecilia

  ReplyDelete
 5. tack!

  och jag måste då säga att dessa var otroligt fina. du är duktig!

  ReplyDelete
 6. Va vackra tårtor! :) Har du använt nån utstickare till nejlikorna eller? :)

  ReplyDelete
 7. i like your simple stile, beautiful!

  ReplyDelete
 8. vilket konstverk!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!