December 22, 2010

Gingerbread house!

Det blev ett pepparkakshus i år igen! Varje gång jag står och skär ut delarna och ska sätta ihop huset frågar jag mig själv vad jag gett mig in på, men det blir ju så fint när det är klart! I år blev det en enkel design med polkagrisar på taket. Mallen kommer från Arla och finns att hämta här.Share to Facebook Share to Twitter Pin This

4 comments:

 1. Ser riktigt julläckert ut. Mitt pepparkakshus dog i mitten av projektet när det uppstod sprickor i vissa delar. Sen struntade jag i det hela. Nästa år kanske.

  ReplyDelete
 2. Jätte fint! Blir super inspirerad av dig! Speciellt dina dessert bord ;D

  ReplyDelete
 3. Vilket fint pepparkakshus. Jag har inte vågat mig på att göra något pepparkakshus ännu, men kanske nästa år.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!