February 23, 2011

Gold cake!

Här kommer ytterligare en tårta! Jag fick sådan lust att prova min nya guldfärg, så jag gjorde en liten testtårta att måla på. Färgen ser nästan ut att vara orange på bilderna, men den är guldig! Tårtan innehåller återigen citronbottnar, men denna gången fyllde jag den med swiss meringue buttercream med jordgubbssmak.

På tal om något helt annat så åker jag till Paris imorgon för att spela med
mitt band! Det ska minst sagt bli fantastiskt kul! Jag kan lova att jag kommer äta många bakverk och förhoppningsvis lyckas jag ta lite fina bilder. Dock tror jag inte det kommer vara lika vackert och somrigt som sist jag var där. Men det ska nog gå ändå! Jag är glad bara jag slipper mer snö.

In English:
Here is yet another cake! I felt like trying my new gold color, so I made a small cake. The color almost looks orange in the pictures, but I assure you that in reality it is not! It is a lemon cake filled with strawberry SMBC, delicious!

Speaking of something completely different. Tomorrow I'm going to Paris to play with
my band. I'm really looking forward to it! I can promise you that I'm going to eat lots of pastries and hopefully I'll be able to take some photos too. I don't think Paris will be as summery and lovely as it was last time I was there though, but I'll manage. I'm happy as long as there is no snow.
Share to Facebook Share to Twitter Pin This

21 comments:

 1. Linda- Ni måste fixa in er på Spotify. Seriously.
  MJAAAU-MJAAAU! ^^

  ReplyDelete
 2. Hehee.. men det har vi gjort! Men de är väldigt långsamma. Det kan ta upp till 3 månader!

  ReplyDelete
 3. Ooj... lame. Jaja! säg till när ni finns! ^^

  ReplyDelete
 4. Ja, det kan man inte tro va! Jag säger till :-)

  ReplyDelete
 5. Vilken otroligt vacker tårta, du är verkligen en tårtkonstnär! Njut av Paris!

  ReplyDelete
 6. Så fin tårta igen! Det blev ju verkligt snyggt med gulddetaljerna, tårtan ser lyxig ut. :-) Trevlig resa!

  ReplyDelete
 7. Gud så stiligt. Är det pulver du använt att måla med? Hur gör du blomman?

  ReplyDelete
 8. Lyx och stilful!! som alltid ;)

  ReplyDelete
 9. Tack för en vacker och inspirerande blogg.

  Och tack för att du gjorde att jag upptäckte ert helt underbara band. Kärlek vid första lyssningen. Lovely :-)

  Ha en bra Paris-resa / Nettan

  ReplyDelete
 10. Men gud, vilket mästerverk! Dina tårtor är alltid lika pampiga!
  Verkligen Superfint!

  ReplyDelete
 11. Hi Linda, your cakes are really amazing, a work of art. Love this cake so elegant and very chic. Good luck in your trip with your band! wish you great success.

  PS I would love to share with you both, My bouquet inspired cake and my dessert table
  http://tinyurl.com/627k64n and
  http://www.flickr.com/photos/rowaidafl/sets/72157625985384549/

  ReplyDelete
 12. Va snyggt det är med guld, ser så lyxigt ut ;) Ha så kul i paris!!

  ReplyDelete
 13. Oj oj, vilken härlig blogg du har! Söta, fina bilder och härliga recept! Hit kommer jag igen! :)

  ReplyDelete
 14. Jättefin Linda! Du är så himla bra.

  ReplyDelete
 15. Hej linda!
  Jag har minst 2 frågor att ställa dig. Hur gammal är du? och hur blev du så duktig att baka?

  ReplyDelete
 16. Søde Linda, Jeg må sige at dit band er helt modsat dine fina lyse creationer :-) Men det lyder godt det i spiller! God tur til Paris, spis mange Macarons. Kram Louise

  ReplyDelete
 17. Tack alla snälla fina!

  Anna - Det är guldpulverfärg blandad med alkohol :-) Blomman gjorde jag med helt runda utstickare, som jag "frillade" kanterna på. Första lagret, alltså mitten, vek jag upp kanterna på och tryckte ihop så att det såg ut som en nejlika. Sedan la jag på fler lager underifrån.. jag är ingen höjdare på att förklara... :-)

  Nettan - Åh, vad roligt att höra! Tack snälla! Nu finns vi på spotify med :-)

  Rowaida - That is lovely! I just saw that on another blog too, and maybe I'll give it a try!

  Emelie - Tack min vän! Du med.

  Anonym - Hehe, tack! Jag är 25, och det är bara att öva, öva och öva lite till!

  Louise - Haha, vad roligt att du säger det! Och jag håller med! Vem kan tro att jag nästan bara har svarta kläder? ;-) Kram kram

  ReplyDelete
 18. All ur photos r so amazing, but I love those photo with black, dark theme most :XXX

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!