Nyligen fick jag det stora nöjet att medverka i nya numret av det fina magasinet Journal Chocolat! Där bjuder jag på bilder på, och recept till den här supergoda tårtan som består av vaniljbottnar, chokladbottnar, vaniljsirap och mörk chokladganache med lakrits.
Tidningen finns också att kika i här. Annars tycker jag att ni ska springa till närmsta affär och köpa den!
In English:
I recently had the great pleasure of contributing photos and recipes to the lovely magazine Journal Chocolat. The cake consists of a delicious vanilla/chocolate base soaked in vanilla syrup and a yummy liquorice/dark chocolate ganache. Have a look inside the magazine here (page 20-21).
SONIA says
Complimenti ^_^ è un piacere per gli occhi e per il palato seguirti!
Cupcakesfluffan says
Brukar köpa den tidningen ibland, får nog ta och köpa detta nummer nu när du är med i tidningen 🙂
Saras Qvintessentials says
You made it to the front page! Briljant, helt enkelt briljant!
Dizzy Lizzie says
Oh my! Looks so fantastic!
Beautiful photography!
Jen says
Super kul! Det ser helt underbart ut!
Summerlight Photography says
Beautiful! I always feel so inspired after looking at your posts- thank you so much for sharing!
SUNY SENABRE says
Es fantástico, unas cosas maravillosas presentadas de una forma magnífica.
Besos,
Sarah says
Ah! I just discovered your blog – gorgeous. I am looking forward to looking through all your posts and beautiful photographs!
Anonymous says
Hej'
jag skulle vilja veta vilken affär man kan´köpa tidningen i, har letat men har inte hittat den.
Tack på förhand
Linda