October 6, 2011

Cupcakes and exhaustion

Scroll down for English text!

Jag erkänner, jag är en dålig bloggare!
Just nu är det kanske inte så konstigt dock. Manuset är inlämnat och klart och det är jag så otroligt glad för! Det har varit en tuff och lärorik sommar och jag har bakat och fotat så att det räcker och blir över. Som sagt, jag klagar absolut inte för det är det mest fantastiska jag gjort, men jag behöver vila och få tillbaka inspirationen. Just nu är jag, tro det eller ej, inte så sugen på att baka. Eller jo, jag vill baka, jag vet bara inte vad! Och det är ok. Något jag däremot vet är att inspirationen kommer tillbaka. Det gör den alltid på hösten. Jag vet också att ni behöver bilder på cupcakes och tårtor. Här får ni! Vilka gillar ni bäst?In English:
I admit it. I am a bad blogger!
I handed in my manuscript a few weeks ago and I am so happy and pleased with it. I am also relieved. It has been a tough and challenging summer, and I have learned a lot, but I have baked more than enough. I am definitely not complaining as it has been a fantastic and fun experience. Afterall, this was (is) my dream. But now I need some rest and I need to regain my inspiration. Believe it or not, but I don't feel like baking... well, I do want to bake, but I'm not sure what. And that's ok. I know I will be inspired again soon. I mean how could I not be, with Pinterest, chilly weather (well, rain) and beautiful yellow leaves outside my window? I also know that you need pictures of cupcakes and cakes, well, here you go! Which one is your favorite?
Share to Facebook Share to Twitter Pin This

19 comments:

 1. i just discovered your blog, and i am i love. i love the marzipan(?) apples on the caramel apple cupcakes. what a sweet touch!

  ReplyDelete
 2. WOW these cupcakes are soo beautiful!! Really pretty photos too!! They make me happy. :) Have a lovely merry happy day and love to you!

  ReplyDelete
 3. ALL OF THEM ARE AMAICING..!!!
  I want to buy your book!!!
  Will it also be in english? (in Sweden)
  Kram

  ReplyDelete
 4. Congratulations on handing in your manuscript!!! I already know that your book will be amazingly beautiful and I can't wait for it to be published. Well done!

  ReplyDelete
 5. Du har en bra ursäkt i alla fall. ;-) Ser fram emot din bok! Men det är alltid roligt att se dina vackra bilder så tack för de här! Jag tyckte nog bäst om 4-7, dels är de jättevackra, och så ser just de bakverken extra goda ut också. Alla bilder är ju konstverk hur som helst!

  ReplyDelete
 6. it's too difficult to choose one. All are my favs!!!

  ReplyDelete
 7. These look so delicious!

  ♥ sécia
  www.petiteinsanities.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Åh vad fina de är! Jag gillar bäst den med körsbär, den känns klassisk på något sätt! :)

  ReplyDelete
 9. Du tar alltid så fantastiska bilder!!! Ska bli otroligt kul att titta i din bok sen.

  Jag gillar alla dina bilder men framförallt den med körsbären och så den allra sista men hackad choklad och nötter. Helt underbar!

  Tack för att du delar med dig!

  Fin fredag!
  Kram Maria

  ReplyDelete
 10. Hejsan

  Vilka fina konstverk. Alla är så vackra.
  Förstår att du har mycket just nu så det är försåtligt

  Ha en fin dag
  tack för att du delar med dig
  av dina bakverk.
  Krammiz
  Sussi

  ReplyDelete
 11. I just love the hazelnut ones... still. I need to make them!
  Can't wait for the book!

  ReplyDelete
 12. Åååååhhhhh........... vilka härligt underbara cup-cakes. Man blir bara så inspirerad (och inte minst sugen). Tänk om man var så duktig!

  ReplyDelete
 13. Ser framemot din bok och alla bilder är så fina, går inte att välja :-)

  ReplyDelete
 14. Alla är så vackra att det är svårt att välja men de vita vintercupcakesen får mig alltid att tappa andan lite extra mycket. Och så gillar jag de med körsbär, så enkla, så fina!

  ReplyDelete
 15. Ja GUD vilken dålig bloggare du är ;) Nejdå, bättre med kvalitet än kvantitet och du ger oss verkligen kvalitet <3 Vilka fantastiska bilder, det finns inte en chans i världen att jag ska kunna välja en favorit! Är svag för oreos, men alla med blommor är ju SÅ fina <3

  ReplyDelete
 16. I love all your cakes and cupcakes, I can't wait to see your book, I'm sure it will be terrific!!!

  ReplyDelete
 17. Helt underbara bilder! Kan absolut inte välja ut en favorit utan samtliga ser supersmarriga ut! :D

  ReplyDelete
 18. finaste fina! du är super!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!