October 9, 2011

Sweet table contest 2011!


Nu är det dags för Sweet table contest igen! Förra året var jag med och tävlade med mitt dessertbord. Då vann fantastiskt duktiga Debs med sitt vackra dessertbord med tema Snövit. I år är jag inte med och tävlar utan har istället fått äran att sitta i juryn. Tävlingen går alltså ut på att skapa ett dessertbord och sedan skicka en bild till mig! Jag vet ju att det finns enormt många duktiga svenskar därute, så det är bara att sätta igång att skapa det finaste dessertbordet någonsin!


Såhär går det till
- Skicka en högupplöst bild (helst en översiktsbild på hela bordet) till linda@callmecupcake.se senast den 9:e december. Bifoga även en länk där man kan hitta resterande bilder på dessertbordet(t.ex. blogg, facebook, flickr). Märk mailet med "Sweet table contest".

- Alla får delta förutom de som jobbar professionellt som t.ex. bröllopsplanerare, festfixare eller med bakverkscatering.

Mer information om tävlingen finns på Sweet table contests hemsida, på facebook eller på twitter. Kontakta mig på linda@callmecupcake.se om du undrar något.


Sweet Table Contest
In English:
Time to get creative and crafty again! Sweet table contest has launched once again, and this time it has gone international!
This year I'm proud to be the Swedish jury.

For your country's jury member, please look here.
If your country is not represented, please read this.


Share to Facebook Share to Twitter Pin This

7 comments:

 1. Kan man delta även om man inte kommer från sverige och det inte finns någon domare från mitt hemland (Finland)?

  ReplyDelete
 2. WOW that sounds great. Congrats Linda. Looks like an interesting
  contest. I wish I can attend.
  Best of luck and success
  Regards,
  Rowaida

  ReplyDelete
 3. Lotta - Visst kan du delta ändå! Dock kan du tyvärr inte skicka bilderna till mig. Kika här istället: http://sweettablecontest.com/2011/09/23/8-my-country-is-not-represented/


  Anonym - Priserna är inte bstämda än, men det kommer finnas priser! :-)

  Rowaida - Thank you so much! I think you should participate :-)

  ReplyDelete
 4. I love so much all you made! ♥
  I'm so impressed! I hope I could do as well as you one day, but I doubt! You're an artist!

  ReplyDelete
 5. Skicka en högupplöst bild (helst en översiktsbild på hela bordet) till linda@callmecupcake.se senast den 9:e december. Bifoga även en länk där man kanhttp://hotelscan.com/city/kangar hitta resterande bilder på dessertbordet(t.ex. blogg, facebook, flickr). Märk mailet med "Sweet table contest"

  ReplyDelete
 6. This is interesting information and read it
  http://www.911essay.com/ look..

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!