January 19, 2011

Cherry blossom cookies!

Den senaste veckan har jag haft fullt upp med att packa och flytta. Detta betyder att jag inte haft någon tid alls att baka, vilket är otroligt tråkigt. Jag bor alltså numer i Malmö, utan alla mina bakgrejer! Jag äger inte ens ett paket socker! På fredag ska jag åka tillbaka och hämta alla mina saker så att jag kan baka igen. Under tiden får ni nöja er med några kakor som jag gjorde före jul!

In English:
I've been so busy packing and moving the last couple of weeks that I haven't had any time to bake. I now live in Malmö, but without all my baking stuff. I don't even own a pack of sugar! On Friday I'll go back to get my things so I will be able to bake again. In the meantime you'll just have to settle for these cookies
!
Share to Facebook Share to Twitter Pin This

16 comments:

 1. Jag ska baka sånnadär pekannötbrowniesar i helgen! Hoppas jag inte fuckar up denna gången också ^^
  Och hoppas ni har det bra i Malmoe!

  ReplyDelete
 2. Vilken underbar kakor! de är so fina ;) var för provar du inte Brush embroidery, de är också roligt och riktigt fina resultat tycker jag.

  ReplyDelete
 3. Emma - trevligt! Men du kan inte bara höfta då, eller jo, kanske lite mer med detta receptet! Vi har det fint, ska åka till Halmstad i helgen. Bjuder du på kakor?

  Sana - Jag har velat prova det länge, men det har inte blivit av. Du är ju grym på det! Måste testa snart :-)

  Karolina - Tack så mycket!

  ReplyDelete
 4. Oh these are beautiful! So delicate and pretty. Good luck with the move!

  ReplyDelete
 5. Absolutely beautiful cookies! you are really amazing

  ReplyDelete
 6. Jättefina kakor! Man får lite vårkänslor av dem :-)

  ReplyDelete
 7. riktigt fina! Man kan knappt tro att de är ätbara. :)

  ReplyDelete
 8. Undebart vackra, som små konstverk. Man blir allid inspirerad när man går in här.

  ReplyDelete
 9. Innebär flytten till malmö att vi malmöiter kommer kunna ta del av dina mästerverk? *hoppas* :)

  ReplyDelete
 10. These are REALLY beautiful!!!!! They are like artwork

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!