March 5, 2011

Black and white cake!

För några veckor sedan fick jag frågan om jag ville medverka i en reklambroschyr för Eightmood, som tillverkar otroligt vackra och annorlunda textilier och inredningsaccesoarer. Jag fick ett antal bilder att inspireras av, och där hittade jag en kudde som var särskilt fin. Jag försökte göra blommorna likadana som de på kudden, och jag tycker faktiskt att det blev bra! Tyvärr hade jag inte möjlighet att delta på fotograferingen i Göteborg, så tårtan och cupcakesen fick åka dit helt själva. Jag är spänd på att se hur bilderna blev!In English:
A few weeks ago, I was asked to be part of a commercial leaflet for a company called
Eightmood. They create beautiful and different fabrics and interior accessories. I had a number of pictures to be inspired by, and I found a pillow which I particularly liked. I tried making the flowers as similar as possible to the ones on the pillow, and I must say that I am pleased with the result! Unfortunately I didn't have the possibility to be present at the photoshoot in Gothenburg, so the cake and cupcakes were sent without me. I'm excited to see the pictures!
Share to Facebook Share to Twitter Pin This

14 comments:

 1. Vilket mästerverk! Jag förstår inte hur du kommer på alla dina dekorationer! Jättefint!

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. So simple and yet so beautiful!

  ReplyDelete
 4. En sådan tårta skulle jag vilja ha den dagen jag gifter mig. Fjärilar är min lycka.

  ReplyDelete
 5. Åh så ljuvlig tårta. Det kommer säkert att gå bra så vacker den är. Den kan man knappt äta upp.
  Och den skulle passa perfekt som en b.tårta. SÅ vacker.

  Tack för att du delar med dig så snällt av dig

  Ha en solig söndag
  Många krammar
  Sussi

  ReplyDelete
 6. Så otroligt vacker tårta! Jag slutar nog aldrig förundras över allt fint du lyckas skapa! :-)

  ReplyDelete
 7. simply beautiful and very elegant

  ReplyDelete
 8. Tack allihopa! Ni är bara för snälla :-) Jag blir så glad av alla fina kommentarer!

  ReplyDelete
 9. Jättefina bilder... Och bakverk :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!