March 3, 2011

Paris take 2!

Nu är jag hemma igen, efter vad som kändes som en väldigt lång resa. Resan till Paris var ju inte speciellt lång, eftersom jag kom hem i söndags. Direkt när jag kom hem gjorde jag en tårta, som ska vara med i en reklambroschyr. Bilder kommer snart! I tisdags åkte jag till Stockholm, och igår kväll kom jag hem till Malmö igen. Jag har nog inte riktigt hunnit landa helt enkelt.

Jag vill dela med mig av några bilder från Paris. Självklart har jag fler, men jag vill inte ge er en macaronöverdos! Ladurées skyltfönster var otroligt vackra. Jag gillar verkligen färgkombinationen svart, rosa och grönt. Kanske ett framtida dessertbordsprojekt? Paris var vårigt och hur fint som helst. Det kändes nästan som sommar jämfört med kalla Sverige. Dessutom hade det börjat blomma i parkerna!
Spelningen gick hur bra som helst, och jag längtar verkligen tillbaka.

In English:
Finally, I'm home again after what felt like a very long journey. The trip to Paris was not very long though, only 4 days. When I came home, it was time to make a cake for a leaflet. Pictures coming soon! After that I went to Stockholm, and just yesterday evening I came home again.

I want to share some pictures from Paris with you. Of course I have more, but I don't want to give you a macaron OD! Ladurée's window display was gorgeous, as always. I really like the combination of black, pink and green. Maybe something for a future dessert table? In Paris, it already felt like spring, even summer compared to Sweden.
Share to Facebook Share to Twitter Pin This

10 comments:

 1. Wow, they look perfect.

  Still, the black macaroons look a tad weird. I would think twice about eating products colored black

  ReplyDelete
 2. Ritokas - Thanks!

  Bogdan - I do agree! There must be a huge amount of coloring in them to get them that black!

  ReplyDelete
 3. This photos are so great!! I loved! really! Thanks for share! xx

  ReplyDelete
 4. Your photos are so gorgeous they make me want to hop a train to Paris NOW.

  ReplyDelete
 5. Vilka underbara bilder!
  Riktigt snygga makroner.

  ReplyDelete
 6. Vilka fantastiskt härliga bilder!

  ReplyDelete
 7. Gorgeous photos of Ladurée my favorite macarons. Hope your trip went well with your band. Can't wait to see your inspired dessert table. Really missed your posts welcome back Linda. What about twitter? www.twitter.com/Rowaida

  ReplyDelete
 8. Tack alla!
  Thanks everyone :-)

  Emelie - Jag tror inte det är pioner! Men sjukt fina hursomhelst :-)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a comment!