Nyligen fick jag det stora nöjet att medverka i nya numret av det fina magasinet Journal Chocolat! Där bjuder jag på bilder på, och recept till den här supergoda tårtan som består av vaniljbottnar, chokladbottnar, vaniljsirap och mörk chokladganache med lakrits.
Tidningen finns också att kika i här. Annars tycker jag att ni ska springa till närmsta affär och köpa den!
In English:
I recently had the great pleasure of contributing photos and recipes to the lovely magazine Journal Chocolat. The cake consists of a delicious vanilla/chocolate base soaked in vanilla syrup and a yummy liquorice/dark chocolate ganache. Have a look inside the magazine here (page 20-21).
Complimenti ^_^ è un piacere per gli occhi e per il palato seguirti!
Brukar köpa den tidningen ibland, får nog ta och köpa detta nummer nu när du är med i tidningen 🙂
You made it to the front page! Briljant, helt enkelt briljant!
Oh my! Looks so fantastic!
Beautiful photography!
Super kul! Det ser helt underbart ut!
Beautiful! I always feel so inspired after looking at your posts- thank you so much for sharing!
Es fantástico, unas cosas maravillosas presentadas de una forma magnífica.
Besos,
Ah! I just discovered your blog – gorgeous. I am looking forward to looking through all your posts and beautiful photographs!
Hej'
jag skulle vilja veta vilken affär man kan´köpa tidningen i, har letat men har inte hittat den.
Tack på förhand
Linda